Prosess prosjekt

Hvert prosjekt starter alltid med et oppstartsmøte hvor målsetningen er å kartlegge behov og omfanget av prosjektet, herunder budsjett. Det tas bilder og mål av boligen.

Vi oppsummerer befaringen og formidler våre ideer gjennom et moodboard med inspirasjon. Vi setter opp et timebudsjett ut ifra omfanget på prosjektet.

Når vi har blitt enige om retning, går vi inn i en mer detaljert fase hvor vi utarbeider et innredningsforslag. Dette innebærer at vi jobber med å finne konkrete materialer, tekstiler, møbler og/eller interiør.

Når innredningsforslaget er blitt godkjent av kunden så bestiller vi møbler og interiør gjennom våre leverandører.
 • Villa Tandberg 1

  Den gamle Tandbergvillaen på Nordberg er konvertert til lekre villaleiligheter.  Leilighetene er utført med høy kvalitet og standard. Svært gjennomtenkte planløsninger. Leilighetene er stylet av Balthazar Interior.

 • Villa Tandberg 2

  Leilighetene er utstyrt med detaljer i overflater, innredninger og utstyr som løfter boligene til et nivå man sjelden opplever i nye byggeprosjekter. Leilighetene er stylet av Balthazar Interior.

 • Akersbakken

  Like ved Oslos eldste gjenværende bygning og kirke fra middelalderen, Aker Gamle Kirke, ligger denne karakterfulle to-roms leilighet i Akersbakken, Oslo.

 • Hafrsfjordgata

  Denne sjarmerende familieboligen ble nylig lagt ut for salg på Frogner, i Oslo. Hjørneleiligheten er på sjenerøse 100 kvm med to soverom og to stuer i en karakteristisk bygning fra tidlig 1900-tallet.

Vi har en klassisk, men samtidig moderne, lys og nordisk stil der naturlige materialer som lin, betong, skinn, glass, ull og patinert treverk spiller en sentral rolle.

Kontakt oss