Hafrsfjordgata

Foto: May Veronika Moen

 

Denne sjarmerende familieboligen ble nylig lagt ut for salg på Frogner, i Oslo. Hjørneleiligheten er på sjenerøse 100 kvm med to soverom og to stuer i en karakteristisk bygning fra tidlig 1900-tallet. Tross sin sentrale beliggenhet har bygningen sin helt private park. Et perfekt sted å tilbringe tid sammen med familie og venner, enten det er et arrangement eller et uformelt leketreff.

Til salgsprosessen så ble vår kreative leder, Anders Slettemoen-Hodne, og resten av teamet hos Balthazar Interior engasjert. For å understreke de klassiske detaljene av leilighet, skapte vi en hjemmekoselig stemning til de ulike rommene og valgte å tilpasse stylingen til eiernes eksisterende kunst- og møbelsamling.

I hovedstuen ble det skapt en lun stemning ved å bruke fallende lingardiner for å myke opp og fange høstens nordiske lys fra de store stuevinduene.

Ved å skape denne atmosfæren brukte vi store tepper i naturmaterialer på tregulvene og vi lagde tydelige soner av møblene i stua. Møbler i røkt eik og konjakkskinn komplimenterte marmor overflatene og de øvrige detaljer som børstet stål og tre. 

Vi har en klassisk, men samtidig moderne, lys og nordisk stil der naturlige materialer som lin, betong, skinn, glass, ull og patinert treverk spiller en sentral rolle.

Kontakt oss