Interiørdesign

Våre interiørdesignere utarbeider skreddersydde løsninger basert på dine ønsker, behov og budsjett. 
 • Lillebergveien

  Her har vi hjulpet kunden med fargepalett, gardiner, møbler og interiør til stuen samt spiseområdet.

 • Høgdaveien

  Her har vi hjulpet kunden med fargepalett, gardiner, møbler og interiør til stuen samt spiseområdet.

  Sofaen er vår klassiker Petito - en deilig 4 seters i 100% lin med avtagbart trekk. Lenestolen er fra Tjerand- en solid og håndlaget stol i skinn med ramme i eik. Møbler som varer samt tåler tidens tann.

 • Nybygg St. Hanshaugen

  I denne flotte klassiske boligen ønsket kunde hjelp til å samle trådene for å få et helhetlig og harmonisk uttrykk.

  Kunden ga oss frie tøyler til å utarbeide fargepalett, levere møbler, tekstiler og interiør til alle rom som stue, kjøkken, bad, soverom og kontor.

 • Kirkeveien

  Innredning av utleieleilighet på Majorstua. Her har vi hjulpet kunden med fargepalett, gardiner, møbler og interiør til stue, kjøkken, bad og soverom.

Prosess prosjekt

Hvert prosjekt starter alltid med et oppstartsmøte hvor målsetningen er å kartlegge behov og omfanget av prosjektet, herunder budsjett. Det tas bilder og mål av boligen.

Vi oppsummerer befaringen og formidler våre ideer gjennom et moodboard med inspirasjon. Vi setter opp et timebudsjett ut ifra omfanget på prosjektet.

Når vi har blitt enige om retning, går vi inn i en mer detaljert fase hvor vi utarbeider et innredningsforslag. Dette innebærer at vi jobber med å finne konkrete materialer, tekstiler, møbler og/eller interiør.

Når innredningsforslaget er blitt godkjent av kunden så bestiller vi møbler og interiør gjennom våre leverandører.

Vi tilbyr alt fra farge- og material valg, til større helhetlige prosjekter med skreddersydde løsninger. Vi har kontakter og samarbeid med dyktige håndverkere.

Kontakt oss