Hafrsfjordgata

Hafrsfjordgata

Denne sjarmerende familieboligen ble nylig lagt ut for salg på Frogner, i Oslo. Hjørneleiligheten er på sjenerøse 100 kvm med to soverom og to stuer i en karakteristisk bygning fra tidlig 1900-tallet. Tross sin sentrale beliggenhet har bygningen sin helt private park. Et perfekt sted å tilbringe tid sammen med familie og venner, enten det er et arrangement eller et uformelt leketreff.

 

Til salgsprosessen så ble vår kreative leder, Anders Slettemoen-Hodne, og resten av teamet hos Balthazar Interior engasjert. For å understreke de klassiske detaljene av leilighet, skapte vi en hjemmekoselig stemning til de ulike rommene og valgte å tilpasse stylingen til eiernes eksisterende kunst- og møbelsamling.

I hovedstuen ble det skapt en lun stemning ved å bruke fallende lingardiner for å myke opp og fange høstens nordiske lys fra de store stuevinduene.

Ved å skape denne atmosfæren brukte vi store tepper i naturmaterialer på tregulvene og vi lagde tydelige soner av møblene i stua. Møbler i røkt eik og konjakkskinn komplimenterte marmor overflatene og de øvrige detaljer som børstet stål og tre. 

Tilbake til bloggen